logograybacksmall

m5

m3

m2

m4

chinaflag

childcentred
indexphoto
Primary Maths 2
Primary Maths 2

UPSR PMR SPM

Jadual di sini

Kami adalah sebuah pusat tuisyen berfokuskan pelajar. Ini bermakna kami mengajar perkara yang perlu diketahui oleh pelajar, dalam cara yang membantu mereka untuk mengingati. Kelas beroperasi dari pukul 9 pagi hingga 9 malam - 016 8332 554/ Laman emel.

Sejak tahun 2008, pusat tuisyen kami yang berlokasi di Likas Square, Kota Kinabalu, telah menyediakan kelas-kelas kecil, guru-guru yang berpengalaman dan mempunyai keputusan yang baik.

Kursus-kursus bahasa untuk

semua peringkat umur

Kelas bahasa Inggeris, BM dan Mandarin kami beroperasi dari pukul 9 pagi hingga 9 malam dan untuk lebih memudahkan, Pusat kami terletak berhampiran pusat Kota Kinabalu, Likas. Tempat letak kenderaan sepanjang hari disediakan.

Di Indah Maju, kami boleh menyesuaikan kursus  untuk disesuaikan dengan keperluan pelajar, dari peringkat perbualan hingga persediaan untuk masuk ke universiti.

Penilaian Bahasa Percuma

Kunjungi kami untuk penilaian percuma. Kami boleh membantu  pelajar yang mengambil subjek-subjek yang disediakan oleh sekolah-sekolah di Malaysia dan juga membantu pelajar yang ingin memperkayakan bahasa dengan menggunakan bahan yang diimport .

Copyright © 2012 - ISS Kinabalu Sdn Bhd

Kelas Cuti Sekolah: 18 November - 13 December. Daftar sekarang.

 

Bahasa Inggeris, Matematik, Sains, Mandarin, Phonics, Matematik Tambahan, Kimia, Fizik dan banyak lagi.

Saiz kelas kurang daripada 10 orang

Guru berpengelaman dan berkelayakan

m5 m3 m2 m4